Κατασκευάζουμε όλα τα είδη μπάρμπεκιου & αξεσουάρ Rotisserie κάρβουνα για προσωπική ή επαγγελματική χρήση

Η επιχείρηση της οικογένειας Κόρακα ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 1990, αναλαμβάνοντας την κατασκευή γνήσιων Κυπριακών Ψησταριών (Φουκούδων).
Με το πέρασμα των χρόνων και με την μακροχρόνια εμπιστοσύνη όλων των πελατών μας πορευόμαστε και αναπτυσσόμαστε συνεχώς επενδύοντας σε μηχανολογικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας που μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία λειτουργικών προϊόντων εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε ψήστη. Σήμερα, η επιχείρηση μας επεκτείνεται σε συνεργασίες, με αποστολή των προϊόντων μας, σε παγκόσμια εμβέλεια με τις πιο σημαντικές να βρίσκονται σε Ελλάδα, Αγγλία αλλά και Αυστραλία.
Ειδικευόμαστε στη κατασκευή διάφορων μοντέλων ψησταριών, κατόπιν παραγγελίας, τόσο για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση. Φτιάχνουμε μοναδικές γνήσιες Κυπριακές Ψησταριές (Φουκούδες) κατασκευασμένες από μέταλλο μεγάλης αντοχής και από ανοξείδωτο χάλυβα (stainless steel). Προσφέρουμε επίσης μεγάλη ποικιλία σε εξαρτήματα για διαφορετικά είδη ψησίματος, όπως σχάρες, σούβλες, και μοτέρ.
Η πολύχρονη εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, ο πρωτοποριακός χαρακτήρας και σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, μας έχουν καταστήσει μια από της σημαντικότερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου.
Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας και η άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι Εγκαταστάσεις μας